Perfection Parket is verkoper van MEISTER-lindura vloeren
Lindura 8425 HD300 naturgeoelt Ambiente 01 1920x601 1280x401

De bijzonder robuuste houten vloer
Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve 'Wood Powder'. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Bijzonder lang plankenformaat
Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden - dat levert een bijzonder fascinerend patroon op.

Robuust en met een goed weerstandsvermogen
Lindura is dol op uitdagingen en bewaart bijvoorbeeld ook zijn kalmte bij belasting door puntige hoge hakken. Dat hebben we ook in ons laboratorium getest: een metalen bal met een druk van 4000 Newton laat op gangbaar parket een duidelijk zichtbare indruk achter. De sporen die dit op een houten Lindura-vloer achterlaat, zijn nauwelijks waarneembaar.

Intelligente opbouw
Ook bij de houten Lindura-vloer wordt de stabiele HDF-tussenlaag ingezet. Deze wordt onder hoge druk en temperatuur samengeperst met een toplaag van echt hout, een laag gemaakt van Wood Powder en een tegenfineer van echt hout en Wood Powder. Alleen op die manier ontstaat een vloer die robuust, belastbaar, gemakkelijk in het onderhoud en ook nog eens echt mooi is - een echte houten hightech-vloer dus. In onze video is de vermelde opbouw van Lindura goed te zien.
Lindura 8511 HD300 naturgeoelt Ambiente 01 1920x1201 1180x738
HD 400                                                                                                              
| 1-Strook (landhuisdeel)
| 15 Natuurgeoliede oppervlakken
| 11 Mat gelakte oppervlakken
| Rondom lopende V-voeg
| Kliksysteem: Masterclic Plus
| Warmteweerstand 0,08 R-waarde met PU-rubber
| AquaSafe-systeem: omvattende bescherming tegen vocht
| Oppervlak: Houten toplaag met Wood-Powder-Technology
| MEISTER-garantie 20 jaar bij woongebruik
| Dikte: 11 mm
| Dekmaat: 2600 × 320 mm of 2200 × 270 mmVoor meer informatie met betrekking tot dit product en oppervlakte foto's verwijs ik u naar de website van Meister :

MEISTER neg 2c